Gulvarbejde

Gulvarbejde opfrisker dine grimme, nedslidte og ridsede trægulve til nye. Med Gulvafhøvling, afslibning og behandling fornyer vi dine trægulve og giver dem nyt liv.

Hvad er gulvarbejde

Vi er specialister i at slibe gulve, men vi begrænser os ikke kun til denne type. Vi kan udføre gulvudskiftninger, og vi kan lægge helt nye trægulve. Lad os også hjælpe med gulvbehandlinger af dit eksisterende trægulv, så det igen bliver som nyt igen. Uanset hvilken type gulvarbejde du har interesse for, så står vores dygtige medarbejdere altid klar til at assistere dig med kort frist.

Hvor udføres billig gulvarbejde?

Talrige danske boliger og hjem har en eller anden variant af trægulve. Fliser og klinker som gulvmateriale, er blevet efterstræbt i alrum. Trods det har træ nogle egenskaber, der gør, at nogen foretrækker trægulve i deres opholdsrum og værelser. Udover træ som materiale findes der f.eks:

  • Væg-til-væg tæpper
  • Gulvfliser
  • Vinyl
  • Skiffer

Kvalitets gulvarbejde giver flotte gulve

?
Plankegulve er solide og mere holdbare end klinker, eftersom de kan afslibes og opfriskes påny. Hertil kommer, at du kan ændre gulvets fremtoning med en ny gulvbehandling. Trægulve kan ganske vist ikke slibes og afhøvles i det uendelige. Holdbare gulve af træ holder dog i lang tid, såfremt gulvarbejdet er lavet af en professionel og erfaren gulvmand

Hvorfor vælge os til dit gulvarbejde?

Kvalitet og kundetilfredshed er kendetegnet for vores gulvrenovering. Vi går interesserer os meget for billig gulvarbejde, kvalitet og fornuftige priser. For at opnå et tilfredsstillende resultat, praktiserer vi til stadighed et udførligt og kvalitetsbevidst stykke gulvarbejde.

Nye gulve er med til at danne et flot indtryk af hjemmet. Der er mange perspektiver inden for parketgulve og plankegulve, hvor du kan du vælge blandt rigtig mange forskellige modeller og typer.

Gulvafslibning, gulvafhøvling og udbedring af skader på

Pleje og pasning af trægulve giver din bolig nyt liv, og hertil forlænger det gulvets levetid. Inden vi begynder et stykke gulvarbejde, foretager gulvmanden en grundig evaluering af trægulvets tilstand. Kan trægulvet ikkeslibes eller kvikkes op på anden måde, er en gulvafhøvling nødvendigt. Men i normalt er en gulvafslibning nok. Ifald du ønsker et helt nyt trægulv i boligen, er der en stor del gulvtyper og træsorter at vælge imellem. Herefter kan vi udføre gulvmontering eller gulvlægning.

Vi efterkommer dine drømme og krav

Er du i tvivl om, hvad der er den rette overflade mulighed i din bolig, giver vi gode råd og gulvinspiration. Ved ethvert renovering af trægulve tager vi en del hensyn, herimellem til:

  • Tykkelse
  • Længden
  • Robusthed
  • Holdbarhed

med baggrund i dine smag, ønsker samt forventninger og krav.

Inden du træffer afgørelse, om vi skal være din foretrukne gulvmand og leverandør af et professionelt stykke gulvarbejde, så kontakt erfaren gulvspecialist for en snak og få en overordentlig fjong pris.

Be Sociable, Share!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.